vissza

Dokumentum kezelés - biztonságosan

 

Abban bizonyosan egyetértünk, hogy nincs olyan vállalkozás ma Magyarországon, de valószínűleg a világon máshol sem, ahol a működés során egyáltalán nem keletkeznek papír alapú dokumentumok. Ezek kezelése egy sor problémát vet fel; a titoktartással, a rögzítéssel, a visszakereshetőséggel, a tárolással és egyebekkel kapcsolatosan.

Erre kínálunk megoldást egy olyan workflow menedzsment bevezetésével, mely biztosítja a folyamatban résztvevő kollégák közt a folyamatos és ellenőrzött dokumentum-, valamint információáramlást és az azok kezelésével együtt járó feladatok részben automatikus - előre definiált módon való - kiosztását, nyomon követését.

Hétköznapi példaként megemlítenénk a számlakezelést, engedélyeztetést, szerződéskezelést, mint nagy papírigénnyel és összetett munkafolyamatokat igénylő feladatok beillesztését ebbe a rendszerbe. Ezekre a folyamatokra jellemző, hogy jól definiálhatóak, határidőhöz rendeltek, előre tervezhetőek, ismétlődők, több szereplősek, jóváhagyást igénylők, számosságuk meghatározó, esetleg több rendszer integrációját igénylik (számlázási, vállalatirányítási, projektmenedzsmenti, stb.).

A megoldásunk két lépcsős.
Elsőként, audit jelleggel feltérképezzük a vizsgálat tárgyát képező munkafolyamatokat (jelenlegi működés), meghatározzuk az esetleges gyenge pontokat és azok okait, valamint a jól működő folyamatokat. Ennek pontos lépéseit az adott ügyfél igényeinek meghatározása után, egyedileg alakítjuk ki. Ennek eredményeképpen javaslatot teszünk a működési folyamatok át- és kialakítására.

Második lépésben, igény esetén, az adott javaslatunk megvalósítását is elvégezzük, végig menedzselve a projektet a folyamatok adminisztratív bevezetésétől a fizikai megvalósításig.

Ez a megoldásunk összekötve a meglévő erőforrások jobb kihasználásával, jelentős költségcsökkentést és hatékonyságnövekedést jelent ügyfeleink részére.
 

TelComIn
Audit
Az adott szervezet, már működő infokommunikációs rendszerét és ügyviteli folyamatait szakmai szempontból megvizsgáljuk ...
TelComIn
Optimum
A vizsgált szervezet által igénybevett infokommunikációs vagy energetikai szolgáltatásokat költségoldalról elemezzük. ...
TelComIn
Rólunk mondták
A telekommunikáció az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Naprakész ismeretekkel az új szolgáltatásokról, lehetőségekről csak az rendelkezik, aki ezen a területen dolgozik... ...

Legfrissebb híreink

Mi a baj az MVNO-kkal Magyarországon?
 
A UPC Mobil október elsejei megszűnésével gyakorlatilag kijelenthető, hogy a magyarországi mobilpiacon tökéletes kudarc a virtuális mobilszolgáltatói (MVNO) modell, miközben több európai országban virágzik a szegmens. Az okokat boncolgattuk Wéber Mátyással, a KPMG telekommunikációs és média tanácsadójával.
A magánélet védelmének is vannak korlátai
 
Fontos kérdésben hozott döntést az Európai Unió Bírósága a héten: a testület ítélete szerint az uniós szabályozás részét képező "feledéshez való jogot" nem kell globálisan érvényesíteni, elegendő azt a 28 uniós tagország területén teljesíteni.

© 2010 TelComIn. Minden jog fenntartva! Design: Üzemeltetés: