vissza

Hatékonyságnövelés a meglévő erőforrásokkal

 

A jelenlegi recesszióval terhelt gazdasági környezet nap, mint nap arra kényszeríti a vállalatokat, hogy a meglévő erőforrásaikat újra feltérképezzék, az azokban rejlő tartalékokat kiaknázzák, az esetlegesen meglévő pazarlásokat megszüntessék, a veszteségeket minimalizálják.

Hogyan lehetséges mindez?

Tapasztalataink azt mutatják, hogy a cégek túlnyomó többségénél a napi működéssel kapcsolatosan felmerült költségek egy részét csökkenteni lehetne a meglévő emberi, technikai erőforrások felhasználásának optimalizálásával. Itt elég lehet a dolgozók munkaidejének teljes körű feltérképezése.

Az általuk végzett munkafolyamatok elemzésével, az azokból előállított adatokból olyan következtetéseket lehet levonni, melyek jelentősen hozzájárulhatnak a hatékonyság növeléséhez- számítógép kezelés, adminisztratív feladatok szükségszerűségnek felülvizsgálata, napi kommunikációs szükségletek elemzése, kommunikációs csatornák minőségének ellenőrzése, technológia függő megoldások bevezetése, stb.

Az ilyen elemzések eredményeinek felhasználásával végrehajtott változtatások növelik a dolgozói elégedettséget, a cég biztonságos működését, nem utolsó sorban a gazdasági eredményességet.

Kiemelten fontosnak tartjuk az ilyen jellegű felülvizsgálat elvégzését, mert a világgazdasági folyamatok előrejelzései szerint átfogó és gyors javulás rövidtávon nem várható a gazdasági életben, így a vállalkozások csak a saját, már meglévő erőforrásaik hatékonyabb kiaknázásával tudják tompítani a gazdasági recesszió okozta nehézségeket.
 

TelComIn
Audit
Az adott szervezet, már működő infokommunikációs rendszerét és ügyviteli folyamatait szakmai szempontból megvizsgáljuk ...
TelComIn
Optimum
A vizsgált szervezet által igénybevett infokommunikációs vagy energetikai szolgáltatásokat költségoldalról elemezzük. ...
TelComIn
Rólunk mondták
A telekommunikáció az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Naprakész ismeretekkel az új szolgáltatásokról, lehetőségekről csak az rendelkezik, aki ezen a területen dolgozik... ...

Legfrissebb híreink

Mi a baj az MVNO-kkal Magyarországon?
 
A UPC Mobil október elsejei megszűnésével gyakorlatilag kijelenthető, hogy a magyarországi mobilpiacon tökéletes kudarc a virtuális mobilszolgáltatói (MVNO) modell, miközben több európai országban virágzik a szegmens. Az okokat boncolgattuk Wéber Mátyással, a KPMG telekommunikációs és média tanácsadójával.
A magánélet védelmének is vannak korlátai
 
Fontos kérdésben hozott döntést az Európai Unió Bírósága a héten: a testület ítélete szerint az uniós szabályozás részét képező "feledéshez való jogot" nem kell globálisan érvényesíteni, elegendő azt a 28 uniós tagország területén teljesíteni.

© 2010 TelComIn. Minden jog fenntartva! Design: Üzemeltetés: