vissza
| Telcomin Team

Költségoptimalizálás

A TELCOMIN Team célja, hogy megfelelő megoldást találjon az ön vállalkozásánál a telekommunikációs szolgáltatások takarékosabb, költséghatékonyabb igénybevételére. Mindezt tisztán sikerdíjas alapon, az elért megtakarítás függvényében végezzük.


Telekommunikációs szolgáltatások:
 

• mobil távközlési szolgáltatás,
• vezetékes hang- és adatszolgáltatás,
• vezeték nélküli hang és adatszolgáltatás,
• internet szolgáltatás,
• egyéb szolgáltatások (hívás-előválasztás, kábel TV, stb.).


Hogyan történik mindez?

Munkánkat a partnereinknél jelenleg meglévő telekommunikációs szolgáltatások teljes körű feltérképezésével kezdjük, majd az így kapott adatokat feldolgozva elkészítjük összefoglaló jelentésünket, melyben megoldási javaslatot teszünk a költségek csökkentésére. Ennek elfogadását követően, az abban foglaltakat lépésről lépésre megvalósítjuk.


Milyen előny származik ebből?

Azonnal jelentkező költségmegtakarítás, naprakész információk a vállalat telekommunikációs szokásairól, rendszereiről, transzparencia, dolgozói elégedettség növekedése.


Üzemeltetési feladatok is átadhatóak?

Igen, lehetőség van arra, hogy a telekommunikációs szolgáltatási körrel kapcsolatos üzemeltetési feladatok egy részét, vagy egészét havi díjas konstrukcióban átvállaljuk, ezzel is segítve a vállalat hatékony működését.


Hol érhet el bennünket?


Elérhetőségeink itt!

 

TelComIn
Audit
Az adott szervezet, már működő infokommunikációs rendszerét és ügyviteli folyamatait szakmai szempontból megvizsgáljuk ...
TelComIn
Optimum
A vizsgált szervezet által igénybevett infokommunikációs vagy energetikai szolgáltatásokat költségoldalról elemezzük. ...
TelComIn
Rólunk mondták
A telekommunikáció az egyik legdinamikusabban fejlődő iparág. Naprakész ismeretekkel az új szolgáltatásokról, lehetőségekről csak az rendelkezik, aki ezen a területen dolgozik... ...

Legfrissebb híreink

Mi a baj az MVNO-kkal Magyarországon?
 
A UPC Mobil október elsejei megszűnésével gyakorlatilag kijelenthető, hogy a magyarországi mobilpiacon tökéletes kudarc a virtuális mobilszolgáltatói (MVNO) modell, miközben több európai országban virágzik a szegmens. Az okokat boncolgattuk Wéber Mátyással, a KPMG telekommunikációs és média tanácsadójával.
A magánélet védelmének is vannak korlátai
 
Fontos kérdésben hozott döntést az Európai Unió Bírósága a héten: a testület ítélete szerint az uniós szabályozás részét képező "feledéshez való jogot" nem kell globálisan érvényesíteni, elegendő azt a 28 uniós tagország területén teljesíteni.

© 2010 TelComIn. Minden jog fenntartva! Design: Üzemeltetés: