Költségoptimalizálás

2010-07-04 17:03:00

A TELCOMIN Team célja, hogy megfelelő megoldást találjon az ön vállalkozásánál a telekommunikációs szolgáltatások takarékosabb, költséghatékonyabb igénybevételére. Mindezt tisztán sikerdíjas alapon, az elért megtakarítás függvényében végezzük.Telekommunikációs szolgáltatások:
 

• mobil távközlési szolgáltatás,
• vezetékes hang- és adatszolgáltatás,
• vezeték nélküli hang és adatszolgáltatás,
• internet szolgáltatás,
• egyéb szolgáltatások (hívás-előválasztás, kábel TV, stb.).


Hogyan történik mindez?

Munkánkat a partnereinknél jelenleg meglévő telekommunikációs szolgáltatások teljes körű feltérképezésével kezdjük, majd az így kapott adatokat feldolgozva elkészítjük összefoglaló jelentésünket, melyben megoldási javaslatot teszünk a költségek csökkentésére. Ennek elfogadását követően, az abban foglaltakat lépésről lépésre megvalósítjuk.


Milyen előny származik ebből?

Azonnal jelentkező költségmegtakarítás, naprakész információk a vállalat telekommunikációs szokásairól, rendszereiről, transzparencia, dolgozói elégedettség növekedése.


Üzemeltetési feladatok is átadhatóak?

Igen, lehetőség van arra, hogy a telekommunikációs szolgáltatási körrel kapcsolatos üzemeltetési feladatok egy részét, vagy egészét havi díjas konstrukcióban átvállaljuk, ezzel is segítve a vállalat hatékony működését.


Hol érhet el bennünket?


Elérhetőségeink itt!